♥Lisa`s verden♥

♥Lisa`s verden♥

søndag 28. juni 2015

Magnus Hagemus

Hils på Magnus Hagemus! Han har flyttet inn i drivhuset og trives veldig godt. I kveld har tomatplantene fått rikelig med vann etter en varm og fin sommerdag.


Magnus er strikket av ca 50 gram Viking Sportsragg. Klærne er rester av Merino Extra Fine til genser og Perfect til buksa.


Hull til halen må det selvfølgelig være bak på buksa.
Oppskriften på denne søte, lille figuren som forøvrig er 26 cm høy, finner du i "Håndarbeid fra hagen" av Arne og Carlos. Ei herlig bok for oss som liker hagestæsj, og jeg skal garantert lage mer fra den.


Her har det vært en flott helg med deilig sommervær. Vi har hatt tante-og onkeljentene på overnatting, vi har spist grillmat tre dager på rad og vi har fått fikset litt i hagen. Nå er det fire arbeidsdager før vi tar en etterlengtet ferie. Håper det blir mye sol og varme!
Strikking blir det lite av, det er jo så mye annet å gjøre på denne tiden også, men det går fremover med jakken. Sakte, men sikker....☺

Vi ses!

9 kommentarer:

BrittB sa...

Kjempesøt hagemus! Jeg har strikket en hare etter oppskrift av Arne og Carlos, det var et artig prosjekt. De har mange fine oppskrifter.
Fortsatt god sommer!

Ingunn sa...

Herlige Magnus hagemus!Han er det lett å like!

God mandag og god sommer fra Ingunn

Veronica A. sa...

Så søt! Kjekt med vakthold i tomatplantene :)

Siddis back home sa...

Helledussen, så herlig! Ha en fantastisk ferie!

Hanne sa...

Så skjønn.

Birgitte sa...

For en søtnos! Passer nok godt på hagen din han her :)

Mariann Svingen sa...

Så flott han ble :-) Og passer godt i drivhuset!

Stine sa...

For en herlig hagemus :) Har hatt lyst å strikke slik til to åringen men uff de tynne armene osv frister aldri helt nok ;)

Ruths datter sa...

Kjempekoselig mus. Flink du er.