♥Lisa`s verden♥

♥Lisa`s verden♥

torsdag 9. juli 2015

Heart of Gold

Jeg har strikket min første "Bittamiklut". Egentlig så gidder jeg ikke bruke så mye tid på å strikke noe så kjedelig som en klut, men denne gangen falt jeg sånn for det fine mønsteret at det bare måtte bli en.


Garnet hadde jeg, så det ble bomullsgarn fra Søstrene Grene. Det er kanskje litt tynt men da tørker kluten raskere. Ikke så gæli.....osv;) Kluten veier 27 gram.


Jeg har brukt pinne nr 3,5 ettersom jeg strikker veldig fast.
Dette var et veldig kjekt lite prosjekt, enkel og grei oppskrift og veldig godt å få noe ferdig ettersom det tar tiiiid med den jakka..... Men noen "klutestrikker" blir jeg nok ikke! Denne har jeg tenkt at skal få en liten reise med posten, for så å glede en slektning....;)


Det gjør seg med noen flotte Margeritter fra hagen:)

I kveld skal jeg strikke i utestua hos en venninne, og i morgen reiser vi på hytta til svigers og på mandag hekter vi på campingvogna og reiser en tur til Sverige. Selv om det er grått og under 10 grader så har vi da ferie og får prøve å gjøre det beste ut av det!

♡God sommer♡


5 kommentarer:

Veronica A. sa...

Veldig søt klut! Men, helt enig i at klutstrikk er for spesielt interesserte eller for spesielle anledninger.
Kanskje kluter kan være smarte å strikke hvis man trenger å lære en ny, komplisert teknikk? Som en prøvelapp, omtrent :)
God ferie!

Ingunn sa...

Kjempefin klur, eller kopptue som jeg sier. Jeg har noen i farta jeg også, av det enklere slaget, riktignok, men de er gode å bruke.

God sommerferie! Det må da bli bedre vær, tror du ikke?
Jeg fyrer i ovnen i kveld og rydder i garnlageret.
Gleder meg over bedre oversikt, og det er rikelig å ta av.

Klem fra Ingunn

Stine sa...

Kluter e utrolig kjedelige å strikke men de er utrolig gode i bruk, kanskje jeg skal prøve meg på en i mønster og ikke bare slikke rillestrikkede ;) Denne var iallefall veldig fin :)

Hanne sa...

Det var en flott klut! Ja kjedelig å strikke kluter, men det er veldig kjekt når man må vaske og kan finne frem en helt egenstrikket klut. Det gjør vaskingen litt kjekkere!

Ruths datter sa...

Den var aldeles nydelig. Heldig den som får den.
Klem