♥Lisa`s verden♥

♥Lisa`s verden♥

lørdag 22. oktober 2016

Moro med refleksgarn!

Torsdag kjøpte jeg, egentlig helt tilfeldig, to nøster med refleksgarn på Nille. Og på kvelden kom jeg til å tenke på at det hadde vært veldig gøy å gitt tantejentene nye luer i helgen da de skulle være hos oss. Så da satte jeg igang å strikke! Luer ble det, og de ble godt mottatt. Dette var kult!


Jeg tok utgangspunkt i Klompelompe sin "Baggylue" da jeg hadde lys grå Merino Extra Fine og ville finne maskeantall og pinnestr som passet garnet. Så da gjorde jeg som i oppskriften, brukte pinne nr 3.5 på vr borden men valgte å bruke 4.5 på resten av luen ettersom jeg strikker fast og fordi refleksgarnet er veldig tykt. I oppskriften til Klompelompe er det jo perlestrikk men jeg gikk for riller, synes det ble penest med dette garnet.


Refleksgarnet skuffet ikke! Det var faktisk like bra som refleksene på jentene sine jakker. Jeg synes ikke prisen er så ille heller, 30 kr for et nøste, men det er bare 50 meter da...


Hvor mye garn brukte jeg? På disse to luene tilsammen brukte jeg ca 85 gram grå Merino Extra Fine og 75 gram rosa Refleksgarn.


Det siste bildet har litt dårlig kvalitet men ville bare vise hvordan luene ser ut i slik passelig, dårlig lys inne en høstkveld....

Vi ses!

5 kommentarer:

Mariann Svingen sa...

Disse luene ble kjempefine! Og så fint som refleksgarnet fungerer :-) Heldige småtupper som har en så flink strikketante :-)
Ha en fin søndagskveld :-)

Barwitzki sa...

Super... så fint. Luer med refleksgarnet. Fantastisk du gjørt det.
Ja, jeg vil finne :-))) også. Hilsen fra Viola.
Ha riktig god nye uke.

Bodil sa...

Smart, og så fine dei blei :)

Birgitte sa...

Det må være stas å få så fine refleksluer av tante :) De lyste godt opp i mørket!

Felisi sa...

Skikkelig kule luer! Morsomt å se dem i forskjellig lys, med og uten refleksvirkning. :)