♥Lisa`s verden♥

♥Lisa`s verden♥

fredag 20. juni 2014

Sommersokker

Jeg har fått lov å være prøvekanin for superflinke Trude! Hun strikker og hekler de fineste sokker og luer☺
Her er sokkene mine:


Trude hadde heklet de i bomullsgarn, men jeg ville gjerne bruke garn fra lageret så mine er heklet i Baby Merino fra Drops med heklenål nr 3.5. Det gikk 62 gram garn til disse.


Ganske så enkelt mønster, men sååå fint det ble!


Så nå er jeg stolt eier av nye sommersokker, og kan virkelig anbefale å ta en titt innom bloggen til Trude eller ravelrysiden hennes. Jeg skal prøve noen av strikkesokkene hennes neste gang, må bare bestemme meg for hvilke først☺

Jeg har endel prosjekter på pinnene for tiden, men jeg er egentlig lei av alle sammen så jeg sitter heller på instagram og blir inspirert av alt det fine alle andre lager..... En ting er sikker, det er mange flinke folk der ute! Men i helgen skal jeg strikke så plutselig dukker det vel opp et ferdig plagg her også.

God helg!

4 kommentarer:

BrittB sa...

Så søte sommersokker du har heklet! Ja, Trude er flink, jeg har strikket etter hennes sokke-mønster for en stund siden.
Og ja, det er utrolig mange flinke folk der ute som lager de fineste mønster - og så flott at de deler de fine mønstrene med oss! :-)

Martine sa...

Sååå søte sokker, jeg blir helt henført her! Mønstret og fargene... alt var bare nydelig. Jeg skulle ønske jeg kunne hekle, men akkurat der er det en kortslutning i hjernen min, for jeg får det absolutt ikke til ;) Jeg får holde meg til strikkesokkene hennes, og jammen er det ikke få av dem heller. Jeg har printet ut alle mønstrene hun har lagt ut på Ravelry, men bytter hele tiden om på hvilke jeg vil strikke først ;)
Jeg blir også inspirert på IG, kanskje litt for inspirert ;) Nå har jeg gått til innkjøp av Gustav og Berta-boka, og vil egentlig bare strikke alt. I dag har jeg fått sommerrumperen til Pickles på pinnene :)
Og takk for koselig kommentar på sokkene hos meg. Jeg skulle mer enn gjerne ha kommet og strikket i den vakre hagen din ;) Riktig god helg til deg, håper du får strikket masse :)

Jane sa...

Wow, hekla sokker!! Imponerende!
Jeg har strikka noen av parene til Trude, og de er også helt supre. Hadde det ikke vært for den evinnelige sokk nr 2 hadde jeg nok strikket alle parene :D :D
Ha en finfin uke, Lisa, så håper jeg vi snart kan sees igjen.
Stor sommerklem!

Kirsti sa...

Så søte sokker!