♥Lisa`s verden♥

♥Lisa`s verden♥

søndag 1. juni 2014

Clover Earflap Hat

På årets første sommerdag vil jeg vise dere en lue, i ull. Hehe....hvem vet, neste uke kan det plutselig være bruk for lue igjen....
Jeg har faktisk strikket etter min andre engelske oppskrift, og denne gangen greide jeg det helt alene! *stolt*


Alle på Insta har strikket denne, så da måtte jo jeg prøve også. Men makan til detaljert oppskrift skal du lete lenge etter! 10 sider for å strikke en liten lue! Man slipper iallefall å strikke feil, for det er nesten ikke mulig så detaljert som den er.
Som dere ser så har jeg brukt siste rest av nøstene med Mirasol, nå er det bare bittelitt igjen....heldigvis. Er lei fargen, og den er håpløs å ta bilde av. Mønsteret kommer ikke godt frem på bildet.


Jeg strikket størrelse 6-12 måneder, litt usikker på størrelsen da jeg ikke har noen å prøve den på men den ser ikke så gæli ut altså☺
Brukte pinne nr 3 og 3,5 og 43 gram garn.


Nå er redselen for engelske oppskrifter borte vekk, og jeg sjekker stadig Ravelry etter oppskrifter, også på engelsk☺

I dag har vi hatt en fantastisk sommerdag! Vi er ikke helt ferdig med å male huset enda ettersom det var ett par uker med litt sykdom og endel regn, men nå ser vi virkelig enden altså! I dag har vi malt endel og vi har gjort klar verandaen så i morgen skal vi ha på terrassebeis. Vi har også fått vekk endel gress i dag. Herlig!


Avslutter innlegget med noen sommerbilder tatt i dag. Skal kjøpe flere sommerblomster bare verandaen er ferdig malt☺
Ellers så må jeg få med at jeg strikker på jakken min om dagen, men det ble litt bakoverstrikking så det har tatt litt tid. Men snart er jeg ferdig med strikkingen, så da er det bare monteringen igjen..... Gleder meg veldig til den er ferdig!

Vi ses!

5 kommentarer:

Ellen Kristin sa...

Så søt lue:) Det finnes kanskje håp for meg og engelske oppskrifter også :p men 10 sider for en liten lue? Da må det være umulig å strikke feil ja ;)

Stine sa...

Har lyst å prøve meg men merker at 10 sider me engelsk oppskrift ikke frister hehe

Anne sa...

Dette er virkelig en nydelig lue! HAr sett flere versjoner av den på både blogge og instagram, så jeg må vel strikke den jeg og etterhvert ;) Når man kan strikke etter engelske oppskrifter åpner det seg et hav av muligheter. Jeg brukte mange timer på ravelry i begynnelsen jeg :P Generelt er alt mye bedre forklart enn i norske oppskrifter og trenger du hjelp er det jo bare til å skrike ut på blogg eller insta;)

Flotte blomster du har plantet! Det er herlig å få det pent på uteplassen nå som det er så godt vær.
Ha en flott uke videre!

Marthe sa...

Åh, elsker denne lua! Må nok bare hoppe i det jeg også, og prøve meg på en engelsk oppskrift. Til høsten kanskje? :)

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.