♥Lisa`s verden♥

♥Lisa`s verden♥

onsdag 4. desember 2013

Lue bom!

Jeg fikk plutselig lyst til å strikke meg en rosa lue! Jada, midt i julegavestrikkingen fikk jeg, som nesten aldri bruker lue, lyst på en rosa sådan;)
Pickles har mange enkle og greie oppskrifter, og valget falt på Tett-i-flett lue og jeg ville strikke den i Nepal.


Jeg fulgte oppskriften til punkt og prikke, men det var ikke lurt..... Den ble jo altfor liten! Jeg får den nesten ikke ned på ørene en gang! Jaja, det kan vel ikke bli perfekt hver gang, men SÅ surt!


Jeg synes lua er kjempefin, og enda finere blir den med en dusk på toppen. Så joda, det blir nok en ny lue en gang, men ikke akkurat nå.....


Vottene er også denne gangen, Hverdagsvotter. De funker visst i rosa også....;)

Ett fint sett, men jeg tviler på at det kan brukes som ett sett. Lua passer kanskje en 2 åring, og vottene er en liten damestørrelse....
Neste gang jeg skal strikke lua må jeg nok gå opp en pinnestr. pluss at jeg må strikke minst to fletter til før jeg begynner å felle!

Nå skal jeg ta en titt på alt det fine dere har laget siden sist.

Vi ses!

6 kommentarer:

Tante Constanse sa...

Så synd at den ble for liten! Den ble jo veldig fin, så du får gjøre et nytt forsøk :-) Det er liksom ikke så lett å prøve luer underveis i strikkingen, så det er fort gjort. Det har hent meg også det der. Du finner nok et lite hode som luen passer til skal du se :-)
Klem

Ellen Kristin sa...

Det der kjenner jeg igjen ja! Har felt en del for små luer av pinnene selv. Men fin ble den da, uansett str. :)

tantemaraj sa...

Er det ikke rart hva som sniker i strikkekøen?!! :)

Lua er flott! Jeg er jo veldig glad i fletter:) Men så kjedelig den ikke passa… Jeg vet den vil glede en prinsesse glad toåring når du finner rette mottaker!! (Her er alt rosa = gull!!)

Stine sa...

Ups? ;) jaja blir nok en veldig glad 2 åring ;)

Kirsti sa...

Så kjedelig.. Håper du finner noen de passer til. Fine var de iallefall! Pickles er ikke så enkle når det gjelder størrelser…

Ann Elisabeth sa...

Usj, så dumt da... Men det er slikt man lærer av.
Nydelig farge i allefall, og flettestrikker er jo bare skjønt!

Nyt adventstida fremover - klem til deg fra meg!