♥Lisa`s verden♥

♥Lisa`s verden♥

søndag 19. november 2017

Rubygenseren

Jeg har blitt ferdig med en genser! Og jeg er strålende fornøyd!


Rubygenseren designet av Anett Opheim har jeg valgt å strikke i Air og Brushed Alpaca fra Drops, totalt ca 390 gram garn.
Genseren er strikket med dobbel tråd på pinne 6 og 8.


Ermene ble sikkert store nok, men jeg digger genseren min!

Nå er det julegavestrikk som gjelder, gleder meg til å gi bort hjemmestrikket!

Vi ses!

5 kommentarer:

Martine sa...

Denne ble bare skikkelig fin, og jeg kan forestille meg at den er mykere enn mykest! Fargen var veldig fin til deg også ❤️ jeg strikker også litt julegaver, men foreløpig uten stress ��

Hanne sa...

Sååå stilig. Digger at ermene er store jeg.

Ingunn Sættem sa...

Skikkelig fin genser! Denne kommer du nok til å bruke mye. Nydelig farge du har valgt. Lykke til med julegavestrikkinga. Her blir det bare sokker i år, av det enkleste slaget.
Halvstore gutter vil nok ikke ha særlig pynt på sokkene vil jeg tro.

God mandagskveld fra Ingunn

Anonym sa...

Så nydelig♥️. Har også lyst til å prøve meg på en genser. Ettersom jeg er helt nybegynner til å strikke lurer jeg på : hvor mange nøster av hvert garn? Vet du om det er stor forskjell på grå Air og grå fra Brushed Alpaca,

Unknown sa...

Hei, jeg holder på med samme genser, men synst mønsterforklaringen er vanskelig. Jeg strikker i stl. M-L, og midt i mønsteret er det markert en del. Hvordan gjør du den markerte delen som skal repeteres? Strikker du først hele mønsterraden, også gjentar den midterste delen? Synst ene ruten fremme ble feilt når jeg gjorde dette. Har prøvd begge deler et stykke, men føler det blir feil uansett.