♥Lisa`s verden♥

♥Lisa`s verden♥

onsdag 30. august 2017

Sommerstrikk

Sommer og bomullsgarn hører liksom sammen. Så også denne sommeren ble det strikket litt av bomullsgarn. 
Jeg har endel bomullsgarn fra Søstrene Grene som ble kjøpt fordi jeg likte fargene og fordi det er et billig garn. Men nå vil jeg gjerne kvitte meg med endel av dette lageret og først ut var korall og en lys grønn. Det ble bare igjen litt av det lyse grønne.

Jeg følger Strikkere på snapchat, hvis ikke du gjør det så anbefaler jeg det altså! Det var der jeg oppdaget Sommershopperen til Warunee, Plystreknitwear. Anbefaler også å følge denne flinke og kreative damen på Instagram.
Dobbel bomull fra Søstrene Grene ble nesten like tykt som garnet hun brukte, så her var det muligheter for garnslanking. Brukte pinne nr. 3,5 og 5.Denne i grønt var den andre jeg strikket. Her la jeg ikke opp så mange masker som oppskriften sier, men nå greier jeg ikke å huske hvor mange færre det var... Huff! Kanskje jeg plutselig kommer på det en dag. Jeg satte også på snorene lenger ut på sidene enn det sto. Det ble etter min mening penere, men kanskje ikke like funksjonelt. Dette ble den jeg liker best!

Den første jeg strikket ble fin, men jeg synes den ble altfor bred. Derfor la jeg opp færre masker på den grønne. Men den ble da fin denne også. 

Den grønne veier 158 gram, mens den i korall veier 181 gram. Jeg fikk da vekk litt garn.

Dette er ikke det eneste jeg har strikket av bomullsgarn denne sommeren, så det blir nok et nytt innlegg om litt.

Vi ses!

3 kommentarer:

Margrethe sa...

Hei! Så fine nett du har laget, og så flott persentert på skigarden.

Ingunn Sættem sa...

For en fin ide til bruk av bomullsgarn! Kjempefine nett! Gleder meg til å se mer!

Klem

Ruths datter sa...

så fine de ble. Smart.
Klem