♥Lisa`s verden♥

♥Lisa`s verden♥

søndag 2. juli 2017

Nordlyssjal og Strikk i midnattsol

Nå er det snart en måned siden jeg var på tidenes strikketreff! Renate, Line og Emilie inviterte oss til Narvik og Strikk i midnattsol. Og jeg skal si det ble både midnattsol og strikking!!
For en helg det ble! Alt var perfekt fra vi kom på torsdag til vi reiste på søndag. Jeg må bare nevne: goodiebags, workshops, konkuranser, tur med gondolbane, masse god mat og godt drikke, masse digg garn å kjøpe, hyggelie folk, strikking 24/7, nordnorsk natur og sol. Masse sol! Det var virkelig sommer i Narvik disse dagen. Tusen takk for at dere gjorde det mulig for oss å oppleve dette jenter♥ 
I den flotte godiebagen vi fikk, som faktisk er en strikkeveske med logo, var det bl.a garn, pinne og oppskrift på sjal. Jeg satte igang å strikke mens jeg var der, og ble ferdig rett etter jeg kom hjem.Oppskriften er laget av flinke Emilie som også farger garn som kan kjøpes HER
Sjalet er strikket i Nordlys fra Vikinggarn på pinne 3,5, og det gikk nesten akkurat et nøste. Jeg er veldig fornøyd med garnet jeg fikk da dette er farger jeg liker godt.


Sjalet ble med til Rendalen for et par uker siden for en liten photoshoot. Ikke like flott natur som i Nord-Norge kanskje, men det er da ganske fint der også.


Strikk i midnattsol er et strikketreff jeg sent vil glemme, og det er nok flere enn meg som ønsker en reprise!

8 kommentarer:

Line sa...

Såååå fint d blei😃
Og takk for mange flotte ord om treffet😘
Håper vi sees igjen snart😃

Frøydis sa...

Veldig fint sjal, og flotte farger. :) Og du har helt rett i at det var et fantastisk treff der vertinnene hadde gjort mye god jobb for at vi alle skulle trives.
Vi har det vakkert i Nord-Norge, men hele landet har mye flott å by på av natur. :)

Line Kristine sa...

Nydelig sjal med flotte farger! Vet du om det går an å få kjøpt oppskriften noe sted?

Hanne sa...

Så lekkert sjalet ditt ble. Tro jeg fikk samme nøste som deg. Burde kastet meg rundt og strikket sjalet jeg også. Tusen takk for et hyggelig treff. Alltid koselig å snakke med deg. :)

Ruths datter sa...

Så lekkert det ble. Et godt sjal har en alltid bruk for.
Klem

Made by KKann sa...

Nydelig sjal.
Det var sikkert fint å strikke i midnattslys - herlig.
Min venninnen,(morgrethe)var på samme treff.

Ingunn Sættem sa...

Lekkert sjal! Så koselig det høres ut på det strikketreffet! Alltid kjekt å møte likesinnede.

God sommer fra Ingunn

Siddis back home sa...

Nydelig sjal, flotte farger, herlige bilder! Ha en fin snart helg hos deg1