♥Lisa`s verden♥

♥Lisa`s verden♥

torsdag 16. mars 2017

Traktormarius

Denne genseren strikket jeg i februar, men det måtte visst bli mars før jeg fikk festet tråder og tatt bilder av den. Nok et prosjekt med garn fra lageret er altså ferdig, og det ble en Mariusgenser med traktorer.


Det flerfargede garnet som er brukt på traktorene kjøpte jeg til genseren, faktisk det eneste garnet jeg har kjøpt så langt i år, og dette brukte jeg 16 gram av. Restene skal etterhvert brukes til sokker.


Jeg la opp til størrelse to år, og strikket lengden midt i mellom oppgitt lengde for 2 og 4 år. Jeg tror denne da vil passe en liten gutt som blir to år i januar. Jepp, dette er en julegave!
Traktordiagrammet fant jeg på nettet.


Garnet er Perfect fra Sandnes og genseren veier 269 gram.

Flere prosjekt med lagergarn er på pinnene, og i dag kjøpte jeg oppskrift til enda ett. Moro!

God helg!

8 kommentarer:

Ingunn Sættem sa...

Riktig fin traktorgenser! Så fint å ha en julepresang klar allerede. Jeg er på samme galeien og strikker av lagergarn, og nå har jeg begynt å hekle oldemorruter av smånøstene mine. Det føles veldig godt å lage noe av det som allerede er innkjøpt. Artig er det også å la garnet bestemme hva som skal strikkes.

Lykke til med videre lagergarn-strikking!

Klem

Berit sa...

Herlig genser, det er en god følelse og få brukt litt garn fra lageret :)

Heidi-Kristin sa...

Fin genser😀
Godt å få brukt litt av lageret.

Made by KKann sa...

Lekker guttegenser.

Hanne sa...

Kjempe kul genser. Du er virkelig en strikkemaskin altså. Blir så imponert over tempoet og alt det flotte du strikker. :D

Bodil sa...

Flott og kul gensar :)

Ruths datter sa...

Super genser. Greit med en julegave i boks.
Klem

Marit Johanne sa...

Veldig fin genser! Jeg holder også på med lagerstrikk, av sokkegarn. Men så var det så mange flerfargede enkeltnøster og restenøster. Jeg trenger nøytral bunnfarge til å bruke dem som mønsterfarger, så det har blitt innkjøp av noen ensfargede sort, grå og hvit likevel. Men da får jeg ihvertfall brukt de nøstene jeg har for lite av til et helt par sokker. Antallet nyinnkjøpte nøster har gått omtrent opp i antallet jeg har brukt, men på sikt håper jeg det skal minke :)