♥Lisa`s verden♥

♥Lisa`s verden♥

onsdag 23. mars 2016

Sikksakk

Så ble det altså et Sikksakk skjørt på meg også... Jeg skulle jo ikke ha et sånn jeg, det fikk liksom "alle andre" ta seg av. Men det er rart med det! Plutselig en kveld så måtte jeg bare strikke meg et;)
Så dette ble da treffstrikketøyet mitt forrige helg da jeg var på strikketreff i Oslo sammen med sånn ca 150 andre strikkedamer:) Får se om jeg skriver mer om treffet siden en gang.


Skjørtet er strikket i Merino Ekstra Fine fra Drops i en nydelig Petrolfarge. Fulgte oppskrifta men strikket str M med lengden til L. Men enda ble det kort altså... Jeg brukte det et par timer her en dag, men følte meg ikke vel! Skal ta det opp igjen, en dag... Vil strikke det litt lenger og felle av løsere. Kom meg jo nesten ikke inn i bilen!:P
Oppskriften på skjørtet finner du i Klompelompeboka.


Men skjørtet ble veldig fint da! Og jeg kan godt tenke meg et til i en annen farge og et annet garn;)

Riktig god påske alle sammen!

Vi ses!

9 kommentarer:

Ingunn Sættem sa...

Nydelig skjørt! Fin farge nå utover våren. Dette kommer du nok til å like godt og bruke mye. Et godt valg å strikke sikksakk-skjørt. Jeg synes det er utrolig godt å gå med.

Fortsatt god påske!

Klem

Veronica A. sa...

Flott skjørt! Fargen er enda finere i virkeligheten, syns jeg.
Takk for sist, hyggelig å møte deg på treffet!

Ruths datter sa...

Lekker farge du har valgt. jeg har strikka to. Et i Rema 1000 sitt garn i grått superwash. Det ble veldig løst synes jeg. Så laget jeg et i Drops Lima. Det ble smashing. veldig fast og fint. Laget det til litt over knærne. Liker det veldig godt.
God påske til deg

Hanne sa...

Nydelig farge på skjørtet ditt.

Birgitte sa...

Det er jo så fint dette sikksakkskjørtet, så jeg skjønner at det fristet å strikke :) Likte veldig godt fargevalget! Greit at du kan strikke på litt lengde, det er viktig å føle seg vel i plagget :)

BrittB sa...

Skjørtet ditt ble kjempefint, flott farge!
God påske, sånn helt på tampen!

Stine sa...

Kjenner meg igjen i den "alle strikker så da trenger ikke jeg", eg og pleier å ende opp med å strikke hehe Kjempe fint skjørt i flott farge :) håper du har hatt en fin påske.

Monica Gullesen Hansen sa...

Takk for at du deltok på link party i forrige uke. Nytt party er i gang nå.

Mariann Svingen sa...

Se der ja, det ble et siksak-skjørt ;-) Lekker farge!
Jeg ler litt når jeg tenker på at du hadde problemer med å komme deg inn i bilen da... knis....
Veldig populært dette skjørtet og veldig kledelig på har jeg skjønt, det står på min ønskeliste også. Blir nok etter hvert, kan jo ikke få for mange strikkeskjørt, spesielt ikke når man elsker å gå i skjørt og kjole..
Ønsker deg en fin strikkehelg!!