♥Lisa`s verden♥

♥Lisa`s verden♥

torsdag 10. desember 2015

Mary 2

I november strikket jeg enda en Mary, denne gangen til min gode venninne Silje. Hun fikk den på 30 årsdagen sin som vi feiret den 28. Og den falt i smak! Tror nesten hun har brukt den hver dag siden og det gleder et strikkehjerte


Jeg brukte Air fra Drops denne gangen også. Strikket samme str som på min, den kan du se HER, men denne gangen strikket jeg ikke bolen like lang da jeg synes genseren min er litt for lang. Og lengden den ble perfekt til Silje!


Fargen heter Tåke og den er aldeles nydelig! Ønsker meg en i denne fargen jeg også....


Nå om dagen strikker jeg på en julegave og jeg har enda et par gaver på strikke/heklelisten. Så da får vi se, hvor langt jeg kommer!

Lite blogging om dagen, men det blir ikke produsert så mye heller ettersom jobben har tatt veldig mye energi en stund nå. Men jeg vet det kommer bedre tider, for det ordner seg alltid for snille jenter;)

Vi ses

6 kommentarer:

Hanne sa...

Kjempe flott. For ei snill vennine du er som strikker en så fin bursdagsgave. Jeg må helt klart vurdere å strikke meg en slik altså.

Birgitte sa...

Skikkelig luksusgave! Venninnen din er heldig!

Irene Liland sa...

Kjempefin genser du har strikket. Nydelig farge. En sånn genser har eg også lyst på. God helg.

Ingunn Sættem sa...

Det var sannelig en fin bursdagspresang! Så koselig at hun tok den i bruk med en gang. Så snill som du er, kommer nok nissen i år, garantert.

fortsatt god adventstid, og husk: Det skal være litt travelt nå om dagen.

Klem

Mariann Svingen sa...

Lekker genser i lekker farge :-) Heldig venninne!
Ha en fin førjulstid :-)

Snellis sa...

Veldig fin genser.
Litt vanskelig å se fargen skikkelig. Er det blått i den, eller bare grått?