♥Lisa`s verden♥

♥Lisa`s verden♥

onsdag 18. november 2015

Ruth

Sjalet Ruth er ferdig, og jeg kan krysse det av julegavelisten!
Tok med sjalet ut for å ta bilder i dag, men jammen er det vanskelig å få fargene riktige på bilder om dagen. Vinteren har kommet og med den et litt vanskelig fotolys. Men det ble bilder!


Jeg digger sjalet! Faktisk så mye at jeg skal ha et selv også, men ikke akkurat nå. Nå er det julegaver og andre juleforberedelser som står i fokus.


Duskene i endene "gjør" hele sjalet. Kjempefint!


Jeg valgte å hekle sjalet i Merino Extra Fine fra Drops fordi jeg synes det er det beste garnet til luer og sjerf. Det klør ingenting, er mykt og godt.
Sjalet er heklet med nål nr. 5 og veier 173 gram. Hvor mye garn jeg brukte av hver farge vet da "fåglarna" for jeg heklet, heklet feil, rekte opp, nøstet opp en haug med små nøster og heklet videre.... Men jeg måtte i hvert fall ha to nøster av det grå.


Noen "innebilder" til slutt, i jakten på de riktige fargene. Men de ble ganske like alle sammen egentlig.. Jaja, en fin ting kan vel ikke vises for mye, eller...?


Damen bak oppskriften på dette flotte sjalet er Birgitte med bloggen: Handmade by BiR. Anbefaler virkelig å ta en titt der altså! Oppskriften finner du HER

For to uker siden deltok jeg for første gang på et bloggparty på bloggen til Monica, Lunamon Design, og jeg ble faktisk nr 3! Jeg deltok forrige uke også, men da nådde jeg ikke opp.
Men jeg prøver igjen denne uken, og det synes jeg du kan gjøre også! Kjempe kjekt å oppdage nye blogger, og å bli oppdaget.
Klikk på bildet og bli med!


Vi ses!

10 kommentarer:

Berit sa...

Sjalet ditt ble kjempefint! Dette har jeg heklet også og er så glad i det :)

Mariann Svingen sa...

Å, dette sjalet ble kjempefint! Likte fargene veldig godt og tipper at mottager vil bli veldig glad for å få dette i julegave :-)
Ja, det er bestandig like moro å oppdage nye blogger, noen nye bloggparty og ikke minst: selv bli oppdaget av andre. Så jeg slenger meg med på oppfordringen: bli med på bloggparty da vel!
Ha en fortsatt fin strikkeuke :-)

Edny sine puslerier sa...

Så fint sjalet ditt ble! Det er ikke så lett å få fargene riktig på bilder denne tiden av året. Har heklet et stipet selv, og holder på med et ensfarget. Fasongen er veldig god. Og så er jeg litt stolt over at det er min datter som har designet mønsteret:)

Ingunn Sættem sa...

Det er så fint dette sjalet til Birgitte. Nydelige farger du har valgt!
Riktig fin julegave!
Takk for hyggelig hilsen hos meg!

God onsdagskveld fra Ingunn

Birgitte sa...

Takk for fine hilsener hos meg! Det er kjekt at du fant inspirasjon med tanke på messe! Det synes jeg absolutt du må vurdere. Om man lager litt i løpet av året, blir det ikke så stressende på slutten. Jeg sydde for eksempel julestrømper i sommer, for da fikk jeg lyst til det ;) Nå skal jeg bare sy en mappe til, og så er jeg klar for messe på lørdag, det blir spennende.
Jeg synes sjalet ditt ble kjempefint! Lurt å bruke det myke merinogarnet. Mitt sjal i Karisma kan virke litt stivt, men det er så mange flere farger å velge i:) Håper mottakeren din blir glad for gaven :)

amo sin blogg sa...

Herleg sjal.
Dette kunne eg tenkt meg, føler ofte eg treng noko
varmt rundt hals og nakke.

Takk for koseleg besøk hos meg.

AnnetteK sa...

Så flott sjal du har laget :)

BrittB sa...

Flott sjal du har strikket og nydelige farger du har valgt!
Fortsatt god søndag!

Monica Gullesen Hansen sa...

Ja da kan jeg gratulere deg som vinner av forrige ukes link party.
Du hadde flest klikk på din link.
Nytt party er i gang. Velkommen skal du være.
Det nytter å delta ;o)

Eli Kristin sa...

Kom over innlegget ditt med det flotte Ruth sjalet! Hekler på ett i drops alpaca. Mitt første av flere tror jeg :) Kjekt å se dem heklet i forskjellige garn og fargekombinasjoner!

Ha ei fin-fin uke!