♥Lisa`s verden♥

♥Lisa`s verden♥

torsdag 14. mai 2015

Knappeskjerf

Det går litt trått så strikkefronten om dagen, så jeg fant ut at det måtte være lurt å starte på ett nytt, lite prosjekt som ble fort ferdig. For å få opp igjen piffen liksom;) Lurt det, ikke sant?;)

Det ble et knappeskjerf:


Garn og knapper fra lageret, men ikke den helt store garnslankingen da det bare gikk 30 gram Merino Extra Fine... Det er strikket på pinne 4, størrelsen skal være 6-12 år men jeg synes det er lite.... Jaja, noen kan vel bruke det en gang.


Hva synes dere om fargen? Jeg liker den, synes den er litt sånn "styggfin". Tror jeg kjøpte det på salget i mai i fjor, 2 nøster, så det er fortsatt 70 gram igjen....


Treknappene passer perfekt til grønnfargen.
Oppskriften er forresten "Knappeskjerf", laget av flinke Marianne, @knitsandpieces på insta. Den ligger gratis ute på nett.

Nå skal jeg strikke videre på en bursdagsgave, før jeg skal igang med en liten gave til en liten gutt. Innimellom hekler jeg vimpler så da er vel vimpelrekka snart ferdig også. Tror jammen jeg har fått opp igjen puffen! ;)

Vi ses!

6 kommentarer:

Ingunn sa...

Jeg synes farga er fin, og et slikt skjerf kunne jeg faktisk tenkt meg å strikke og bruke.
Dette blir det garantert bruk for en gang, kanskje etter et opphold i gavekassa?

God kveld fra Ingunn

Anne sa...

Fint skjerf og jeg likte fargen! Passa godt med de knappene der;) Greit med nye prosjekter for å få opp piffen , det virker! Jeg er litt lei av mitt strikkeprosjekt.. Holder på med en jakke i patent og tror du ikke jeg skulle peise på for å bli ferdig med bolen og glemte helt av lommene?? Så nå er det valgets kvaler om jeg skal rekke opp minst 15 cm eller gi blanke i lommene..litt irriterende for jeg gjorde samme feilen men en annen jakke.. Og så prøvde jeg å strikke en for å sy på men det ble altfor tjukt.. Så jeg får se hva det blir til;)

Hanne Siri sa...

Dette skjerfet var kjempefint. Fargen er egentlig super. Den er ikke så prangende, så strukturen på skjerfet kommer godt fram.
Flott:)

Stine sa...

Innimellom prosjekt som faktisk blir ferdig må til for å holde piffen oppe på de store ;) Kjempe fint ble det og då har du nok til noe fint lite til :) God 17 mai helg!

Hanne sa...

For et kjekt lite prosjekt. Dette må jeg prøve å huske til en gang.

Mariann Svingen sa...

Så fint knappeskjerfet ble! Jeg likte fargen veldig godt :-)