♥Lisa`s verden♥

♥Lisa`s verden♥

tirsdag 30. september 2014

Jakke med bobler

Jeg falt for denne jakken med en gang da jeg så den i Sandnes sitt hefte Smart nr 1409. Denne ville jeg strikke og gi i julegave til ei lita frøken!
Jakken er strikket frem og tilbake, så ja, det ble noen vrange masker..... Men så kjekt da når jakken var ferdig for da var det jo bare å feste trådene og sy igjen hullene under armene:) Og alle kjedelige timer med vrangstrikking var glemt!;)Så kom jeg til boblene.....herregud så mye arbeid! Tviler sterkt på at det blir strikket flere bobler i dette huset for å si det sånn.....

Jakken er strikket i Sandnes Alpakka farge nr 4855, en nydelig plummefarge som det er veldig vanskelig å ta bilde av, men det øverste bildet viser fargen ganske riktig.
Den er strikket på pinne 3 og 3,5, og jeg brukte 216 gram garn til str. 4 år.
Jeg er rett og slett skikkelig fornøyd! Og veldig overrasket over at den allerede er ferdig. Jeg har jo bare hatt den som litt sånn "innimellomstrikk", men etter litt ekstra innsats i helgen var den plutselig ferdig! Gøy!:)

Nå har jeg noen småting på pinnene, så det kommer nok plutselig ett nytt innlegg;)
Tusen takk for alle fine kommentarer, dere gjør det gøy å blogge!:)


Ha en forsatt fin uke

11 kommentarer:

Ellen Kristin sa...

Kjempefin jakke! Imponert over frem og tilbake strikking, når det gjelder jakke. Jeg er ikke spesielt glad i vrangmasker :P

Martine sa...

Fnis, jeg kjenner meg godt igjen i det med å glemme vrangomganger straks et plagg er ferdig. Men det ER jo enkelt å slippe å måtte finne fram symaskinen og klippe opp. Det er stress, synes jeg ;)
Jakken ble nydelig. Jeg elsker fargen. Jeg har jo dotter, eller bobler, på pinnene selv nå, og det tar virkelig lang tid. Men synes det blir stilig og litt uvanlig. Jeg har litt under en vott igjen, så er mine dotter klare ;)
Så flink du er med julegavestrikkingen også! Det virker som det kan bli mange myke pakker fra deg i år ;)

Mitt lille roterom sa...

Super julegave!
Og ja,det er så artig når man brått er ferdig - og en kan begynne på noe nytt! Kan godt tenke meg at "boblene" krevde en ekstra innsats ;)

Takk for hyggelig 4 års-hilsen:)<3

Klem fra Ann Elisabeth

Lisbeth Severinsen sa...

En nydelig jakke. Jeg pleier å strikke bobler på den forenklete måten. I stedet for å snu og strikke tilbake på vrangen starter en bare fra begynnelsen igjen og igjen og igjen :)

Tante Constanse sa...

Det ble en skikkelig flott jakke, gjør seg godt med slike bobler, de er så dekorative!
Jeg foretrekker også å strikke frem og tilbake, og etterhvert så gjør det meg ikke noe å strikke vrangmasker heller.

Fortsatt god uke til deg også :-)
Klem

Kirsti sa...

Kjempefin! Herlig julegave:) Bobler har jeg ikke prøvd før, det ble stilig!

Birgitte sa...

Nydelig! Den skiller seg ut fra rundfellingsjakkene med de boblene. Ser for meg at boblene er tunge å strikke, at det er tungt for hendene... Bra du holdt ut, for dette blir en flott julegave :)

Siddis back home sa...

Nydelig jakke, for en flott farge! Den blir hun nok glad for!

BrittB sa...

Så mye fint du har strikket siden sist jeg var innom på besøk! Nydelig denne jakken, flott mønster! :-)
Fine bilder av deg i ny-genseren! :-)

Jane sa...

Den der var skikkelig fin!! Og Sandnes har vært flinke med farger i år synes jeg... Både denne og de andre nye fargene i Alpakka er knallfine.. LIKER!! ;o)

Strikke Prikke sa...

Det var en herlig julegave :-) Utrolig fin farge! Og så er det jo så godt å være tidlig ute med disse julegavene :-)