♥Lisa`s verden♥

♥Lisa`s verden♥

tirsdag 15. oktober 2013

Nøstebarn reprise

Det er ikke alle prosjekter som blir like spennende, og dette var et sånt. Kanskje kommer det av at denne vesten var den fjerde jeg begynte på på ganske kort tid, og plutselig stoppet det bare. Men her om dagen tok jeg den frem, og vips var den ferdig! Kan ikke skjønne hvorfor jeg ikke har gjort det før....


Vi har så innmari fint høstvær om dagen, så jeg måtte ta bildene ute. Men jeg synes ikke fargene kommer helt riktig frem så da ble det bilder inne etterpå.


Garnet jeg har brukt denne gangen er Thea fra Europris. Det er 100% akryl, ganske så blankt og kjennes litt "plastikk" ut.... Men jeg måtte bare prøve. Synes ikke det gjør noe å bruke akrylgarn til en vest, men det stopper nok der!


Vesten er babyundertrøye fra Nøstebarn, strikket på pinne 4 og etter de største målene.


Etter vesten var ferdig var det endel garn igjen, så da ble det også denne gangen Madam Møllers babysokkar. En veldig enkel og grei oppskrift som anbefales☺
Det er fortsatt garn igjen, men jeg tror det blir med dette. Kanskje resten blir dukkeklær en gang eller noe..

Nå er vi i midten av oktober, julen nærmer seg og jeg begynner å bli litt svett! Hva skal jeg lage, rekker jeg alt osv. Jeg jobber jo i Kremmerhuset, og den tiden vi går i møte nå er jo den travleste, så vi får se hvordan det blir fremover. Noen hjemmelagede gaver blir det helt sikkert!

Vi ses!

4 kommentarer:

Janes hobbykrok sa...

Flotte farger, og vest vil jo varme godt. Søte små ladder også.

ASK sa...

Nydelig sett i en vakker farge :-)

Marthe sa...

Herlig sett i frisk farge :)

Synnøve sa...

Fin farge, skarprosa gjør seg fint i disse mørkere tider:)