♥Lisa`s verden♥

♥Lisa`s verden♥

tirsdag 26. juli 2011

Babyconverse

Jeg falt pladask for disse skoene første gangen jeg så de, men den oppskriften jeg fant var på engelsk så det ble aldri så jeg prøvde å hekle de. Men nå har jeg funnet oppskriften på svensk, og det gikk jo kjempe lett!!!☺ Her er oppskriften: http://www.jarbo.se/i2/sites/jarbo/files/filer/beskrivningar_pdf/91034_low.pdf Så langt har det blitt to par, men jeg har planer om flere. Disse er heklet av Cotton Time fra Schachenmayr. Et bomullsgarn jeg aldri har prøvd før, men det er det ALLER BESTE jeg har prøvd. Og lilla fargen er jo nyyydelig! Blir garantert flere prosjekter med dette garnet!

De blå er heklet i Petunia til en liten gutt som blir født om ca 2 uker.

Dette garnet liker jeg egentlig ikke så godt, men det ble da et par sko.

Begge parene er heklet med nål 3,5. Gleder meg til å gi de bort, de er jo SÅ søte☺

6 kommentarer:

Maria sa...

Ja,de der er søte ja.. Har kjøpt inn riktig garn til jarbo mønstret.
Blir nok glade de som får de der skoene ja.

Strikkern sa...

Aldeles nydelig converse sko:) Mottakerne blir nok storfornøyde.

Godt du fant oppskrift på svensk.

siwi sa...

Så tøffe de ble, er også litt skeptisk på engelske oppskrifter, og da er det ekstra gøy når man finner den oversatt til noe man begi seg ut på!

Irene sa...

Kjempeflotte :) Flink du er!

Lunamon sa...

heia.
Takk for hilsen i bloggen min. ja hva skal man si i en sånn stund.. må bare ta tilbake hverdagen å fortsette. Ha en strålandes søndag videre.

Janes hobbykrok sa...

Så kjempesøte sko! Har aldri sett slikt mønster, men skoene minnet meg veldig mye om joggesko. Morsomt å besøke bloggen din. Jeg kommer igjen.