♥Lisa`s verden♥

♥Lisa`s verden♥

torsdag 14. april 2011

Nytt teppe og garnkjøp...

Jeg har det liksom bare med å begynne på ting om dagen, har ikke lyst til å gjøre ferdig noe. Men såååå innmari lyst til å begynne på både det ene og det andre..... Det siste jeg har begynt på er et teppe til...... så nå har jeg altså tre på gang... Jaja, det grønne og hvite er snart ferdig da, så det er ikke sååå ille.....☺
Dette teppet er også i Senja garn, i nyyydelige farger som dere ser!! Jeg har blitt innspirert på Hobbyboden der det hekles og strikkes flotte tepper i massevis. Her ser dere den første ruta, og nr 2 er jeg igang med nå. Disse hekler jeg på nål nr;4. Noe som det er veldig lurt å skrive her ettersom jeg glemmer sånne ting og dette teppet nok ikke blir ferdig med det første.....

Som overskriften sier, har det blitt noen garnkjøp i det siste. Ikke noe garnslanking her nei!!!!☺

Nydelig grønn Perfect som skal bli flotte sokker med fletter til meg☺ Gleder meg til å sette igang!!!! Har kjøpt rundpinne som er 30 cm, gleder meg til å slippe å bruke 5 strømpepinner.

På søndag var jeg med mamma på en liten shoppingtur oppi der som hun bor (og jeg kommer fra). Da var det disse nøstene som ble med hjem.

Planen her er sokker. Nydelige farger og veeeldig mye nøster. Deilig♥ Da vil jeg avslutte med å ønske dere som besøker meg en fortsatt god kveld, vi ses!

5 kommentarer:

Bente sa...

Jeg skjønner så godt hva du mener! Jeg har flere ting på gang, og enda sikler jeg på flere ting. Nå er jeg jo endelig ferdig med Mariusen! :-)
Fargene du har valgt til teppet er superfine. Og så deilig med garnkjøp! Sånt noe gjør en strikkegal glad! :-)

Hanne sa...

Så stilig det teppet blir da :D man får aldri nok tepper, og ikke minst ALDRI nok garn :D kjøp i vei og kos deg :D

syglad sa...

Flotte farger du har valgt til teppet ditt, gleder meg til og se det ferdig..
Ønsker deg en flott og solrik påske :-)

Hege sa...

Hei Lisa- tusen takk for hyggelig kommentar hos meg. Du har veldig mye fint her i bloggen, jeg ville ikke sett negativt på det at du begynner på flere prosjekter uten å fullføre allerede påbegynte først- det vitner om skaperglede og inspirasjon!
Og; du er i godt selskap, det vet du nok fra hobbyboden..!
Ha en fin påske!

strikkedilla sa...

Alltid kjekt med masse på pinnene. Da kan man velge litt. Fine farger i teppet ditt