♥Lisa`s verden♥

♥Lisa`s verden♥

søndag 22. september 2013

Putefeber.....?

Jeg trodde en stund her at jeg hadde fått putefeber, men nå har det roet seg..... Foreløbig har det blitt bare to, og her er den siste:


Det er så gøy å hekle om dagen! Og da går det i disse klassiske rutene, de er jo så fine!
Forsiden er den samme som på den FORRIGE, fordi jeg hadde egentlig planer om en avlang pute så jeg heklet 6 lapper med en gang. Men så ble planene gjort om så puta ble firkantet, og da satt jeg der mer to lapper og endel garn tilovers. Og da måtte det bare bli en til☺


Denne gangen valgte jeg å hekle en stor bestemor-/oldemorrute til bakeside. Det gikk jo SÅ mye raskere enn å strikke bakside!


Garnet er jo da det samme som sist, Mor Aase Ull/Bomull, og heklenålen er nr 4.
Denne puten er for øyeblikket på prøve i sofaen vår, så vil tiden vise om den blir der eller havner innpakket under et juletre.....☺


Dette er det som er igjen etter to puter og DENNE kjolen. Så jeg må si meg veldig fornøyd med å ha brukt opp alt garnet!
Så nå blir det ikke flere slike puter altså! Men jeg sier ikke at det ikke blir flere puter....☺

Her skal søndagen brukes til strikking og tedrikking!

Ha en finfin dag!

2 kommentarer:

Ellen Kristin sa...

Bestemor/oldemorruter er noe det ikke går ann å bli lei av! Man kan lage tusenvis av kombinasjoner og de kan bli til så mye fint :) jeg elsker disse putene dine :)

Tante Constanse sa...

Så fine puter du har lagd! Ble veldig fint med heklet bakside, og nydelige farger også. Jeg har heklet flere bestemorpledd, men har ikke prøvd meg på puter enda, men det tror jeg jammen at jeg må :-)

Ha en fin ukestart!
Klem :-)