♥Lisa`s verden♥

♥Lisa`s verden♥

søndag 26. juli 2015

Knappeskjerf.....igjen....

Pilotlua har fått selskap av et knappeskjerf og jeg synes dette ble et riktig så fint sett.
Nå er det bare å pakke det pent inn og legge det på vent til jul. Årets første julegave er ferdig!:)


Knappeskjerf er et raskt lite prosjekt, gjort på et par timer. Det er andre gang jeg strikker et og det blir sikkert flere;)


Denne gangen brukte jeg pinne 4,5 ettersom jeg synes det forrige ble ganske lite. Ja jeg strikker fast, veldig fast! Skjerfet er i str 6-12 år men jeg synes 3-6 virker mer riktig....Jaja, det gikk i alle fall drøye 30 gram garn. Ikke dårlig å få en pilotlue, et knappeskjerf og en rest på 13 gram ut av to nøster Merino Extra Fine:)


Fine elefantknapper også her♡

Årets første julegave er ferdig! Da er det bare resten igjen!:)

Vi ses!

tirsdag 21. juli 2015

Pilotlue igjen...

Enda en pilotlue har kommet av mine pinner, denne gangen skal den pakkes inn i julepapir og glede en liten gutt på julaften.


Garnet er Merino Extra Fine i en nydelig lyseblå farge. Det gikk litt mer enn et nøste i str 3-6 år.


Strikket snor er pent, enkelt og veldig raskt å strikke.


Supersøte knapper med elefanter ble det denne gangen. Jeg har enda to knapper igjen så planen er et matchende knappeskjerf;)


Er ikke knappene søte?

Tusen takk til damene bak Klompelompe for denne herlige oppskriften! Det blir nok flere Pilotluer etterhvert!

Vi ses!

torsdag 9. juli 2015

Heart of Gold

Jeg har strikket min første "Bittamiklut". Egentlig så gidder jeg ikke bruke så mye tid på å strikke noe så kjedelig som en klut, men denne gangen falt jeg sånn for det fine mønsteret at det bare måtte bli en.


Garnet hadde jeg, så det ble bomullsgarn fra Søstrene Grene. Det er kanskje litt tynt men da tørker kluten raskere. Ikke så gæli.....osv;) Kluten veier 27 gram.


Jeg har brukt pinne nr 3,5 ettersom jeg strikker veldig fast.
Dette var et veldig kjekt lite prosjekt, enkel og grei oppskrift og veldig godt å få noe ferdig ettersom det tar tiiiid med den jakka..... Men noen "klutestrikker" blir jeg nok ikke! Denne har jeg tenkt at skal få en liten reise med posten, for så å glede en slektning....;)


Det gjør seg med noen flotte Margeritter fra hagen:)

I kveld skal jeg strikke i utestua hos en venninne, og i morgen reiser vi på hytta til svigers og på mandag hekter vi på campingvogna og reiser en tur til Sverige. Selv om det er grått og under 10 grader så har vi da ferie og får prøve å gjøre det beste ut av det!

♡God sommer♡